TERMENE SI CONDITII


Magazinul virtual www. spraykon.ro este proprietatea companiei Ameri-Pol Trading LTD , o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în
ul. Wilczewskiego 67, 40-675 Katowice, Polonia, înregistrată la Registrul Comerțului Romania, cod unic de înregistrare RO 27444080, număr de telefon  0745591639,adresa de corespondenta Alba Iulia, Str.Calarasilor Nr.15,Jud.Alba și adresă de e-mail spraykon.ro@gmail.com. Prezentul document stabilește termenii şi condiţiile de utilizare a acestui site web și condițiile de achiziţionare a produselor comercializate prin intermediul acestui site web (denumit în continuare „Termenii și Condițiile") care sunt acceptate prin accesarea și/sau utilizarea site-ului, fiind astfel obligați a le respecta. Prin acceptarea Termenilor și a Condiţiilor, sunteţi de acord de asemenea,  cu Politica de confidențialitate AMERI-POL TRADING LTD , precum și cu toate celelalte documente menționate în cuprinsul prezentului document. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest site web și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia.

AMERI-POL TRADING LTD își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile. Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site web. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.
Acest site se adreseaza specialistilor din domeniu, care cunosc in detaliu caracteristicile produselor comercializate. In cazul in care nu sunteti un specialist in domeniu, va rugam sa cereti ajutorul unul consultant de vanzari, sau sa apelati la o persoana calificata, care sa va indrume in alegerea produselor.
AMERI-POL TRADING nu poate fi facuta raspunzatoare pentru  alegerile gresite ale clientilor care comanda online. In mod special, alegerea sistemelor de lipire nu poate fi facuta decat de catre persoane care au lucrat si cunosc conditiile impuse pentru folosirea corecta a adezivilor. Orice incercare de alegere a unui adeziv sau solvent curatator doar dupa denumire, sau imaginea de pe site, poate conduce la nedorite probleme dupa lipire.
Cu privire la codurile de conduită relevante conform art.8 lit.e) legea 365/2002 privind comerțul electronic și legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte vă rugăm să consultați legislația specificata  pe site-ul ANPC, secțiunea ”ACTE NORMATIVE”.
Dacă aveți orice întrebări cu privire la Termeni și Condiții vă rugăm să contactați un consilier  la numărul  de telefon +40 0745591639
Informații privitoare la contractul încheiat între dvs. și Ameri-Pol Trading vor fi stocate pentru un timp limitat, și, conform prevederilor legale vor fi disponibile terților doar la solicitarea organelor judiciare.
Nu ne asumăm răspunderea pentru datele eronate transmise de către dvs. după prelucrarea comenzii.
Prevederile prezentului contract la distanță se completează cu legea 365/2002 privind comerțul electronic și OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

Definiții
Termenii și Condițiile se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri/produse comercializate de către AMERI-POL TRADING , prin intermediul site-ului său, 
www.spraykon.ro. În cuprinsul Termenilor și Condițiilor, termenii de mai jos vor avea următoarea semnificație:
Cumpărătorul – orice persoană fizică/juridică care, prin înregistrarea unei comenzi online pe acest site web, a acceptat termenii și condițiile prezentului contract la distanță.
Vânzătorul Ameri-Pol Trading LTD , o societate cu răspundere limitată organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în
ul. Wilczewskiego 67, 40-675 Katowice, Polonia, înregistrată la Registrul Comerțului Romania, cod unic de înregistrare RO 27444080, număr de telefon  0745591639,adresa de corespondenta Alba Iulia, Str.Calarasilor Nr.15,Jud.Alba și adresă de e-mail spraykon.ro@gmail.com –Comanda – solicitarea transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării de Produse și/sau Servicii comercializate online, în condițiile prevăzute de Termeni și Condiții, de către AMERI-POL TRADING LTD.
Produse - orice bun comercializat de AMERI-POL TRADING pe acest site web, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.
Serviciu – orice serviciu comercializat de AMERI-POL TRADING pe acest site web, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.
Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și AMERI-POL TRADING LTD, la momentul confirmării de către AMERI-POL TRADING LTD, pe un suport durabil, a Comenzii transmise de către Cumpărător.
Secţiune – o secţiune de pe site-ul web 
www.spraykon.ro
 
Orarul de funcționare este:
Luni – Vineri : 8-18; Sâmbăta: 8-14; Duminica: închis.

Drepturile de proprietate intelectuală
În conformitate cu Politica de confidențialitate, conținutul și materialele publicate pe site-ul web 
www.spraykon.ro , sunt integral în proprietatea exclusivă a AMERI-POL TRADING LTD . Folosirea, fără acordul expres al AMERI-POL TRADING LTD a oricărui material publicat pe acest site web, se pedepsește conform legii. Orice modificare neautorizată a site-ului este interzisă.

Prelucrarea datelor cu caracter personal
Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în scop de comerţ electronic, reclamă, marketing și publicitate, precum și pentru executarea Contractului. AMERI-POL TRADING LTD va putea trimite newslettere și alte informații cu caracter comercial, cu respectarea strictă a prevederilor legale, numai după obținerea consimțământului dumneavoastră expres în acest sens. În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată și completată, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, AMERI-POL TRADING LTD are obligația de a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate.
Prin completarea formularelor specifice de pe site, pentru crearea unui cont, transmiterea unei Comenzi etc., vă exprimați consimțământul expres ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către AMERI-POL TRADING LTD în scopurile menționate.
Conform legii, beneficiați de următoarele drepturi, respectiv dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor dumneavoastră de către AMERI-POL TRADING LTD . De asemenea, aveți dreptul de a solicita în orice moment ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal, precum și încetarea prelucrării acestora în scop de marketing direct, reclamă și publicitate.
Refuzul furnizării datelor solicitate de către AMERI-POL TRADING LTD pentru efectuarea unei Comenzi, determină imposibilitatea AMERI-POL TRADING LTD de a livra Comenzile respective.
În cazul în care vă modificați, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja către AMERI-POL TRADING LTD și exista Comenzi în derulare, Comenzile respective își păstrează datele de la momentul efectuării Comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluându-se în considerare noile date. AMERI-POL TRADING LTD nu vă solicită, prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informații confidențiale, parole personale etc. În cazul în care dumneavoastră divulgați astfel de date către terți, aceștia poartă întreaga responsabilitate pentru propriile acțiuni. În asemenea situații, AMERI-POL TRADING LTD nu va fi responsabilă pentru niciun fel de prejudiciu..
 
INFORMAŢII DESPRE SERVICIUL AMERI-POL TRADING LTD COMENZI ONLINE
 
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că achiziţionarea produselor pe internet oferă o experienţă diferită de cea din magazin. În special, trebuie să ştiți că:
- dimensiunile şi forma Produselor pot fi diferite în realitate faţă de modul în care apar pe pagina web, însă AMERI-POL TRADING LTD  furnizează informații complete privind dimensiunile Produselor în descrierile prezentate pentru fiecare Produs în parte. De aceea, vă rugăm să aveți în vedere că este responsabilitatea dumneavoastră să verificați ca mărimea reală a fiecărui Produs să corespundă scopului pentru care ați achiziționat respectivul Produs;
- fotografiile şi imaginile de pe pagina web au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului;
Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul ca AMERI-POL TRADING LTD să nu poată livra Comanda. De asemenea, AMERI-POL TRADING LTD își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate AMERI-POL TRADING LTD  față de dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;
AMERI-POL TRADING LTD depune toate eforturile pentru a livra Produsele în conformitate cu data de livrare asumată, menționată în emailul cu detalii despre livrare. Menționăm că toate informațiile cu privire la livrare oferite de AMERI-POL TRADING LTD (pe website, la telefon sau prin email) sunt doar cu titlu estimativ şi, de aceea, pot varia de la caz la caz. Vă rugăm să consultați pentru mai multe informaţii sectiunea Livrare;
- nu toate Produsele şi promoțiile valabile în cazul serviciului AMERI-POL TRADING LTD Comenzi Online vor fi disponibile în magazinul AMERI-POL TRADING LTD şi invers. AMERI-POL TRADING LTD își rezervă dreptul de a ajusta în mod liber și cu respectarea prevederilor legale, preţurile şi ofertele speciale practicate.
Preturile produselor din magazinul AMERI-POL TRADING LTD pot fi diferite fata de cele din magazinul online AMERI-POL TRADING LTD. Astfel,nu putem fi făcuți responsabili pentru prejudiciile create de informațiile publicate în magazinul virtual din erori ce nu ne aparțin.
Nu este permisă utilizarea acestui site web în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest site web, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legatură cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.
Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza acest site web.
AMERI-POL TRADING LTD își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu).
Orice link-uri către alte site-uri web sau materiale ale unor terțe părți, dacă este cazul, postate pe site-ul web al AMERI-POL TRADING LTD sunt oferite exclusiv în scop informativ, iar AMERI-POL TRADING LTD nu își asumă în niciun fel responsabilitate pentru conținutul acestor site-uri și materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor site-uri web.
AMERI-POL TRADING LTD are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea produselor online, parţial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă. AMERI-POL TRADING LTD nu va fi responsabilă pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a disponibilităţii serviciului de comenzi online, fără ca prin această prevedere să se aducă atingere drepturilor pe care legea le recunoaște consumatorilor. De asemenea, Comenzile online valabil confirmate de către AMERI-POL TRADING LTD, anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de AMERI-POL TRADING LTD.
AMERI-POL TRADING LTD va asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră, respectiv a datelor de autentificare, parolei şi tuturor celorlalte detalii în legătură cu contul creat pe site, în conformitate cu Politica de confidențialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile privind contul creat pe site  rămân confidenţiale în orice moment și că nu vor fi transmise către terți. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor sunteți de acord să informați AMERI-POL TRADING LTD în cel mai scurt timp posibil dacă aveți, în mod rezonabil, suspiciuni că securitatea contului dumneavoastră este în pericol.
Vă rugăm să aveți în vedere că puteți face o comandă valabilă pe site numai dacă ați împlinit vârsta de 18 ani și doriți ca Produsele și/sau Serviciile să fie livrate/prestate pe teritoriul României. Este nevoie în mod necesar de o adresă de email valabilă/activă şi un număr de telefon la care puteți fi contactat cu uşurinţă.

Riscuri și responsabilități
Vânzătorul își asumă responsabilitatea livrării produselor comandate de către cumpărător.
Riscul pieirii bunurilor se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunurilor.

Acceptarea bunurilor
La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul. – 
în cazul în care clientul achita contravaloarea transportului
De asemenea consumatorul (persoana fizică) are dreptul de retur a produselor în termen de 14 zile de la achiziționarea acestora. Vă rugăm să accesați condițiile generale de retur.

Forța majoră
Forța majoră, (eveniment imprevizibil, incontrolabil și inevitabil ce afectează derularea contractului), exonerează de răspundere partea care o invocă.

Litigii. Legea aplicabilă
Relațiile contractuale dintre părți sunt guvernate de legea română. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabilă va fi trimis spre soluționare instanțelor competente.

ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR
Dacă vizitați site-ul (chiar dacă nu achiziţionați bunuri sau servicii), aveți calitatea de utilizator.
Pentru a dobândi această calitate trebuie să vă înregistrați pe acest site, prin crearea unui cont. Puteți găsi informațiile necesare cu privire la înregistrare în secţiunea „Întrebări frecvente”, subcapitolul „Contul meu”.
AMERI-POL TRADING LTD poate refuza solicitarea de înregistrare în măsura în care constată că informațiile furnizate sunt în mod vădit neconforme cu realitatea

PLASAREA COMENZII
Cumpărătorul va consulta sectiunea „Cum cumperi” pentru a obține toate informaţiile relevante despre etapele efectuării unei Comenzi. Înregistrarea Comenzii constituie o ofertă de achiziţionare a produselor de la Vânzător, supusă confirmării sale ulterioare, în condițiile prevăzute mai jos.
Comanda dupa ce a fost plasată nu mai poate fi modificată de către utilizator ci doar de către AMERI-POL TRADING LTD la cererea expresă a clientului și numai în cazul în care acesta nu a achitat deja prezenta comandă.
De asemenea, tot la solicitarea expresă a Cumpărătorului, comanda transmisă poate fi anulată de către AMERI-POL TRADING LTD După efectuarea Comenzii, Cumpărătorul va primi un email cu detaliile Produselor comandate, costul total al Comenzii, inclusiv costurile de livrare și costurile de colectare/ambalare, precum și un număr de identificare a Comenzii. Cumpărătorului i se va aduce la cunoștință că în maxim 24 ore va fi contactat pentru confirmarea disponibilității Produselor și acceptarea Comenzii.
Transmiterea Comenzii de către Cumpărător și primirea emailului menționat la punctul 4.3. de mai sus, reprezintă doar o confirmare a faptului că această Comandă a fost recepţionată de AMERI-POL TRADING LTD și nu formează un contract cu caracter obligatoriu.

ACCEPTAREA COMENZILOR ȘI FORMAREA CONTRACTULUI
În maxim 24 ore de la transmiterea Comenzii, Cumpărătorul va primi un email de confirmare a disponibilității Produselor comandate.
AMERI-POL TRADING LTD va depune toate eforturile pentru livrarea tuturor Produselor comandate, dar își rezervă dreptul, fără a prezenta motivele aferente, să refuze o Comandă (înainte de a o fi acceptat). În cazul în care Comanda este refuzată de AMERI-POL TRADING LTD,Cumpărătorul va fi anunţat în maxim 24 ore de la momentul efectuării Comenzii.
Contractul se consideră valabil încheiat la momentul confirmării de către AMERI-POL TRADING LTD, pe un suport durabil, respectiv prin transmiterea emailului, a acceptării Comenzii transmise de Cumpărător.

PLATA
Puteți plăti Produsele comandate online prin serviciul de plată automat sau prin virament bancar în contul AMERI-POL TRADING LTD afișat pe site la capitolul Plată. Pentru mai multe informații accesați Întrebări frecvente, capitolul Plată.
Dacă nu se prevede expres altfel, toate preţurile includ TVA. Costurile de livrare și de colectare/ambalare vor fi evidențiate separat și adăugate la preţul total al Comenzii /Produselor comandate, în conformitate cu cele prevăzute mai jos.
Cu excepţia cazului în care se prevede altfel în Termeni și Condiții, preţul total pe care îl veți plăti efectiv pentru Produsele comandate este cel indicat de Vânzător în momentul efectuării Comenzii, anterior transmiterii acesteia în vederea procesării de către Vânzător.
Costurile de livrare pe care trebuie să le plătiți pentru Comanda efectuată sunt cele indicate de AMERI-POL TRADING LTD  în cadrul procesului de transmitere a Comenzii. Costurile de livrare vor fi calculate în funcție de greutatea Produselor comandate, respectiv de numărul kilogramelor. Mai multe informații cu privire la costurile de livrare se regăsesc la secțiunea Livarea produselor.

ERORI LEGATE DE PREŢURI
AMERI-POL TRADING LTD va depune toate eforturile pentru ca preţurile indicate în secțiunea Comenzi online să fie corecte. Cu toate acestea, este posibil să apară și erori. În cazul în care AMERI-POL TRADING LTD descoperă o eroare legată de preţul unui/unor Produs/e comandate deja de către Cumpărător, acesta va fi informat cât mai curând posibil despre eroarea produsă. În aceste situații, Cumpărătorul va avea opţiunea fie de a reconfirma Comanda la preţul corect, fie de a anula Comanda.
Dacă prețurile sau alte informații despre produse  au fost afișate greșit ne alocăm dreptul de a nu onora comanda și de a anunța clientul în legătură cu eroarea intervenită,dacă livrarea nu s-a efectuat.
În cazul în care Cumpărătorul nu poate fi contactat, într-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat în timpul procesului de comandă, AMERI-POL TRADING LTD va considera Comanda anulată şi Cumpărătorul va fi notificat despre aceasta prin email.
În cazul în care Cumpărătorul decide anularea Comenzii, după ce a fost informat cu privire la preţurile corecte ale Produselor, însă anterior acestui moment a achitat deja prețul Produselor comandate, AMERI-POL TRADING LTD va oferi o rambursă completă în cel mai scurt termen (dar nu mai mult de paisprezece (14) zile calendaristice de la anulare).
În măsura în care AMERI-POL TRADING LTD nu a informat Cumpărătorul cu privire la prețurile eronate, potrivit prevederilor din prezenta secțiune, și a confirmat Comanda, conform secțiunii de mai sus, Contractul valabil încheiat va fi în mod corespunzător executat și Produsele vor fi livrate în conformitate cu prevederile de mai jos.

LIVRAREA ȘI TRANSMITEREA RISCURILOR
După încheierea valabilă a Contractului, veti primi un email care va conține numărul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului, numărul comenzii, valoarea şi modalitatea de plată.
Livrarea se va efectua prin intermediul societății de curierat indicată de. AMERI-POL TRADING LTD În ziua livrării veți fi contactat de către societatea de curierat, prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat în timpul procesului de comandă.
Livrarea va avea loc la adresa de livrare indicată de dumneavoastră în timpul procesului de comandă. Este necesar ca adresa specificată pentru livrare să fie pe teritoriul României. De asemenea, trebuie să aveți în vedere că sunteți exclusiv responsabil în următoarele situații:
- deşi aveți posibilitatea să specificați o adresă de livrare diferită de cea indicată pentru facturare, trebuie să vă asigurați că livrarea se poate face la această adresă şi că sunteți disponibil la această adresă, la data livrării, pentru acceptarea/preluarea Produselor comandate;
- trebuie să verificați dimensiunile Produselor pe care le comandați pentru a vă asigura că este suficient spaţiu la adresa de livrare pentru primirea acestora. Sub acest aspect, trebuie să vă asigurați că există și căi de acces corespunzătoare la adresa de livrare;
La livrare, documentul care confirmă executarea corespunzătoare a livrării trebuie să fie semnat de către Cumpărător. Prin aceasta nu va fi afectat în nici un fel dreptul legal al Cumpărătorului de a notifica ulterior AMERI-POL TRADING LTD în cazul în care constată un defect sau orice altă lipsă de conformitate a Produselor. Refuzul de semnare a documentul de livrare reprezintă refuzul de acceptare a Produselor;
După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul dobândește posesia fizică a Produselor comandate. Din acest moment, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere sau de deteriorare.
În cazul în care Cumpărătorul nu este disponibil personal, poate desemna o terță persoană care să preia Produsele în numele său. Reprezentantul Cumpărătorului trebuie să fie o persoană cu capacitatea juridică necesară, respectiv să fi împlinit vârsta de 18 ani, pentru a putea primi, în numele Cumpărătorului, Produsele. Cumpărătorul este de acord ca AMERI-POL TRADING LTD să se bazeze pe instrucţiunile reprezentantului ca şi cum ar fi propriile sale indicații.
Livrarea se face de către societatea de curierat, eficient și în condiții sigure, cu următoarele precizări:
Cumpărătorul este de acord să ofere în prealabil cât mai multe detalii despre caracteristicile speciale ale locului de livrare pentru a se asigura că livrarea poate să aibă loc. De exemplu, dacă există restricţii cu privire la acces sau parcare, etajul la care trebuie livrate Produsele sau dacă există uşi înguste, scări în spirală. Toate aceste informaţii vor fi transmise către AMERI-POL TRADING LTD prin utilizarea formularului special din cadrul secțiunii „Observaţii” din Formularul de comandă sau la numerul de telefon +40 745591639;
Livrarea va avea loc Door–to–door (până la uşa adresei de livrare indicate de cumpărător). În cazul în care reprezentanţii Vânzătorului consideră, în mod rezonabil, că este posibil ca livrarea în locul indicat de Cumpărător este de natură să deterioreze Produsele sau locația indicată pentru livrare, îl vor informa pe Cumpărător şi vor înregistra aspectele semnalate în documentul de livrare. Cumpărătorul poate accepta livrarea, cu ignorarea aspectelor semnalate, însă Vânzătorul va fi în acest caz exonerat de orice răspundere cu privire la eventualele daune/prejudicii cauzate Produselor sau locației de livrare ca o consecinţă a faptului că livrarea a avut loc conform instrucţiunilor Cumpărătorului (cu condiţia ca livrarea Produselor să se efectuează cu prudența și diligența datorată)
La livrare Cumpărătorul va verifica starea ambalajului şi numărul corect de pachete livrate. În cazul în care există deteriorări evidente sau sunt Produse lipsă sau incorecte, aceste constatări vor fi înregistrate în documentele de livrare. Articolele lipsă vor fi livrate gratuit; articolele deteriorate/incorecte vor fi returnate şi vor fi, de asemenea, înlocuite şi livrate gratuit. Pentru orice problemă apărută în procesul de livrare, Cumpărătorul va contacta AMERI-POL TRADING LTD la telefon: 0745591639.
Nici o prevedere  de mai sus nu afectează drepturile garantate de lege Cumpărătorului în calitate de consumator. Pentru a afla mai multe informaţii puteți contacta Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor sau AMERI-POL TRADING LTD, la numarul de telefon 0745591639sau la adresa de e-mail: spraykon.ro2gmail.com

EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE
Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, consumatorul beneficiaza de 14 zile pentru a se retrage (perioada de retragere) din contract fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat costurile suplimentare.
Termenul de 14 zile incepe sa curga de regula din momentul in care consumatorul intra in posesia fizica a produselor.   
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage  din prezentul contract. Va oferim optiunea de a completa si transmite electronic informatiile privind retragerea prin completarea si transmiterea electronica de pe site-ul nostru, 
formularul standard de retragere. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind  erxercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.
Prezentul formular se trimite inapoi completat  doar daca doriti sa va retrageti din contract.
Consumatorul va trebui sa suporte costul aferent returnarii produselor in caz de retragere. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere. 
Rambursarea sumelor se face nu mai tarziu de 14 zile de la data in care suntem informati cu privire la decizia consumatorului de a se retrage din prezentul contract.
Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul in care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele,fiind valabila data cea mai apropiata.                
Pot fi returnate produse care:

 1.  se incadreaza in termenul de 14  zile de la data primirii;
 2. corespund specificatiilor tehnice mentionate in comanda;
 3. nu au facut obiectul unei comenzi speciale;
 4. nu au fost executate dupa specificatiile consumatorului -nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;
 5. sunt in termenul de garantie;
 6. nu prezinta urme vizibile de uzura;
 7. ambalajul si etichetele de identificare ale produselor sunt intacte
 8. sunt insotite de accesoriile apartinand produsului.

Produsele returnate sunt în stoc si din acelasi lot. Nerespectarea conditiilor de mai sus, duce la refuzul returului. Produsele se returneaza in ambalajul original, insotite de factura fiscala si/sau bonul fiscal de achizitie, precum si documentatia aferenta  (fise tehnice, manuale de utilizare, documentatie tehnica, certificate de garantie si/sau conformitate). Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin, nu se aplica conditiile de retur prevazute in prezenta sectiune,cu exceptia produselor comanda speciala.
Consumatorul poate solicita un produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele comandate si returnate.

LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE
Utilizarea site-ului web, transmiterea Comenzilor şi încheierea Contractelor prin intermediul site-ului sunt guvernate de legislaţia română.
Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea site-ului web sau în legătură cu o Comandă/un Contract va fi supus instanţelor competente din România.
Consumatorii nu pot renunţa la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauză contractuală prin care se renunţă sau se restrâng în mod direct sau indirect drepturile prevăzute de lege în favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru aceștia.

GARANȚII
Produsele comercializate prin intermediul prezentului site de AMERI-POL TRADING LTD beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor. Cadrul legislativ de reglementare a garanțiilor îl reprezintă  legea 449/2003. 

CLAUZA DE INFORMARE

legate de procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal în cadrul companiei 

„AMERI-POL” Trading Ltd Sp. z o.o.  

Acționând in baza art. 13 alin. 1 și 2 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE ) (Jurnalul Oficial UE 119/1 din 04/05/2016), denumit în continuare RODO, informăm că:

1. Administratorul datelor dvs. personale este: Ameri-Pol Trading Ltd Sp. z o.o. cu sediul in 40-675 Katowicach, str. Ks. Dr St. Wilczewskiego 67,Tribunalul Districtual din Katowice, Departamentul Economic al Registrului Național al Curții, Nr KRS: 0000075362; NIP: 634-019-52-24; REGON: 271190000; Capitalul social 50.000 PLN –plătit în întregime. 

Puteți contacta Administratorul de Date cu caracter personal în modul următor:

-prin poștă la adresa: Ameri-Pol Trading Ltd Sp. z o.o., 40-675 Katowice, str. Ks. Dr St. Wilczewskiego 67,

- prin e-mail la : odo@ameripol.pl 

- telefonic la nr.: 32 201 78 80;

2. Datele dvs. personale vor fi procesate în urmatoarele scopuri:

 1. in legatura cu implementarea comenzii dvs. sau scopul contractului. Baza de prelucrare a datelor cu caracter personal, cum ar fi: numele, prenumele, corespondența / adresa de livrare, numărul de telefon, adresa de e-mail sant oferite prin si cu consimțământul dvs. sau prin contractul actual(articolul 6 paragraful 1 litera a) și b) din RODO);

 2. în scopul comercializării produselor proprii Administratorul al datelor cu caracter personal, inclusiv in actiunile de marketing directe a propriilor produse, de contact în scopuri de marketing prin canalele disponibile de comunicare (e-mail, telefon) cu acordul dumneavoastra - temeiul juridic pentru prelucrarea datelor sant interesele legitime ale societății (art. 6 alin.1 lit.a) din RODO),

 3. cu scopul de a stabili, să apere și să pretindă(art. 6 art. 1 lit. f) din RODO), 

 4. examinarea plângerii (art. 6 art. 1 lit. f) din RODO),

 5. desfășurarea activităților și reglementărilor administrative aplicabile impuse prin lege;

3. Datele dvs. au fost obținute prin :

 1. prezentate in mod voluntar personal, prin telefon, în format electronic,,

 2. ca parte a executării unui contract cu caracter comercial;

4. Destinatarul datelor dvs. cu caracter personal vor fi următoarele categorii de entități:

 1. entitate externă - o companie de curierat, care se ocupă prin contractul încheiat cu Administratorul de Date cu caracter personal, de servicii de transport pentru clienții Administratorului de Date cu caracter personal,

 2. entități care furnizează date Administratorului Datelor cu caracter personal pe baza contractelor încheiate, servicii fiscale și contabile, servicii de stocare, teleinformații, servicii poștale și, dacă este necesar, servicii de colectare a datoriilor și asistență juridică,

 3. entități autorizate să proceseze date cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă;

5. Datele dvs. personale vor fi stocate pe perioada necesară încheierii contractului sau a duratei contractului până la limitarea revendicărilor legate de contract și în interesele legitime ale Administratorului de date personale(marketing) până la prezentarea obiecțiilor și retragerea consimțământului pentru procesare, pentru o perioadă maximă de 6 ani de la data încetării contractului;


6. Aveți dreptul de a accesa datele dvs. și de a le rectifica, șterge, limita procesarea, dreptul de a transfera date, dreptul de a obiecta, dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta procesarea legală care a fost efectuată pe baza consimțământului exprimat înainte de retragerea acestuia. Puteți depune o plangere într-un mod convenabil pentru dvs. în orice moment, în special prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail: odo@ameripol.pl   sau prin alte mijloace de comunicare la distanță sau prin poștă la adresa Administratorului datelor personale.


7. Aveți dreptul să depuneți o plângere la Președintele Oficiului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, cu sediul la Varșovia, dacă considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dvs. încalcă dispozițiile Regulamentului Parlamentului European și al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și abrogarea Directivei 95/46 / CE (Regulament general privind protecția datelor);


8. Furnizarea de date personale de către dvs. este voluntară, dar este necesară în scopuri legate de punerea în aplicare a ordinului sau executarea contractului. Nici o obiecție de la site-ul dvs. nu este tratată ca un consimțământ pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către Administratorul de date cu caracter personal și entitățile care cooperează;


9. Datele dvs. personale nu vor fi supuse profilării;


10. Datele dvs. personale nu vor fi transferate în o a Treia Tara.

Această clauză de informare îndeplinește obligația legală care rezultă din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE. Nu necesită nicio acțiune din partea dvs..